fiecarecopil_Car-4-TM

Proiect maşină – Mateescu/Timiş

100%

Rugăciunea lui L-a făcut pe Dumnezeu să oprească un timp soarele și luna ...

Urmărind personajele biblice, rămânem deseori uimiți de credința acelor oameni, când a trebuit să ceară ceva de la Domnul. Mă gândesc la Iosua – rugăciunea lui L-a făcut pe Dumnezeu să oprească un timp soarele și luna. Moise a cerut să vadă slava lui Dumnezeu. Și mai sunt multe alte exemple.

Rugăciunile noastre în ultimii ani au fost pentru:

  • mântuirea copiilor – şi rezultatele au apărut;
  • voluntari – acum sunt credincioși care se implică în lucrare;
  • finanțe – lucrarea cu copiii nu a dus lipsă de fonduri;
  • protecție, înțelepciune, călăuzire și multe alte lucruri …
Ionut - proiect - site

Rugăciunea noastră pentru aceste lucruri continuă. De un timp însă, am adăugat rugăciunii noastre și cererea pentru o mașină mai bună pentru lucrare.

Mașina personală pe care o folosim în lucrare este mult prea veche pentru a mai fi folosită multă vreme. În timp ce ne gândeam la dezvoltarea lucrării cu copiii din județ – călătorind să-i învățăm pe copii despre Domnul, instruind învățători, vizitând biserici – ne-am dat seama că actuala mașina nu este cea mai bună variantă pe termen lung.

După consultări cu liderii noştri, și cu aprobarea lor, am început această călătorie a credinței pentru o nouă mașină pentru lucrarea la care ne-a chemat Domnul Dumnezeu.

Avem nevoie de ajutor! Ne dăm seama că acest proiect este o provocare pentru noi din mai multe puncte de vedere:

  • Avem nevoie de rugăciune

Sunt așa de multe variante când vine vorba de a cumpăra o mașină. Avem nevoie de înțelepciune să știm ce mașină are Domnul pentru noi. Dorința noastră este să avem o mașină pe care să ne putem baza și pe care să o folosim mulţi ani pentru împărăția lui Dumnezeu. Avem nevoie de rugăciunile tale pentru înțelepciune.

Roagă-te pentru banii pentru acest proiect. Este o călătorie prin credință pentru noi, dar credem că este voia lui Dumnezeu să mergem în această direcție. Roagă-te ca Domnul să Se îngrijească de această nevoie prin oamenii Săi, în care a pus dorința ca lucrarea cu copiii din Timiș să se dezvolte.

  • Avem nevoie de finanțe

Proiectul acesta este pentru 10.000 de euro. Suma aceasta include cumpărarea autoturismului, înmatricularea, impozitul și asigurarea pentru primul an. Fiecare donație, mică sau mare, este un ajutor pentru atingerea acestei sume.

Acest proiect pentru mașină este o unealtă pentru noi să ne atingem obiectivele stabilite în lucrare. Credem că va fi un timp în care Îl vom vedea pe Dumnezeu lucrând prin oamenii Lui.

Dacă vrei să iei parte la această provocare și călătorie a noastră, cere-ne mai multe informații sau donează prin acest site.

Pentru împărăția Lui,

Ionuț și Mădălina Mateescu

lucrători AMEC în judeţul Timis


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT