This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_Daniel

proiect master (Daniel Leonte)

100%

„Învățatul este asemeni navigării în amonte: dacă nu avansezi ești tras înapoi.“

În Proverbele 4:5 Biblia spune: „Dobândește înțelepciune, dobândește pricepere; nu uita cuvintele gurii mele şi nu te abate de la ele!“

Conducerea spirituală este o combinație de calități naturale şi spirituale. Nici măcar calitățile naturale nu sunt produse de noi înșine, ci dăruite de Dumnezeu şi ele ajung la eficiența maximă când Îi slujim Lui. Este posibil să deții în mod natural unele dintre aceste calități de conducere, la altele însă va trebui să lucrezi. Dacă unele dintre ele sunt dificil de realizat, ar trebui să faci ceva în direcția aceasta și să-L rogi pe Dumnezeu să le dezvolte în tine.

Acum, când am primit responsabilități noi de conducere în cadrul AMEC, am văzut nevoia de a dezvolta unele calități.

Așa că în 2019 m-am înscris la programul de master al Facultății de Teologie Baptistă din București. Taxa pentru al doilea an, pe care trebuie să o plătesc, este de 3.500 lei. O sumă destul de mare pentru bugetul nostru de lucrare, și de aceea am hotărât să fac acest proiect. Aș vrea să devin mai bun în lucrarea la care m-a chemat Dumnezeu, să învăț să lucrez cu oamenii și să îi încurajez. Vrei să mă ajuți?

Cursurile la programul de master cuprind printre altele:

  • Metode de conducere creștină
  • Contribuții esențiale în dezvoltarea gândirii creștine
  • Comunicare interculturală
  • Studii aprofundate în managementul ONG
  • Teologia Misiunii

Mă rog ca prin aceste cursuri, Dumnezeu să îmi dea abilități noi, El să fie glorificat, și lucrarea cu copiii din România să se dezvolte și mai mult.

Cu mulțumiri, Daniel Leonte

AMEC România


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.