Proiect Ene

Proiect pentru lucrarea de vară 2022 – cu Teo & Ramona

40%

Speranță sigură într-o lume nesigură!

Aceasta a fost tema unei conferințe la care am participat de curând, ca familie. Ne-am amintit din nou că putem să avem această speranță sigură doar datorită Mântuitorului nostru, care a venit într-o lume fără speranță ca să ne aducă speranța vieții veșnice împreună cu El.

Gândindu-ne la vara care ne stă înainte și la lucrările la care vor participa mulți copii, adolescenți, dar și adulți cu care avem legătură, dorim ca prin cuvintele Scripturii să aducem speranță acolo unde este mare nevoie. Mulțumim că te vei ruga împreună cu noi pentru aceasta.

Proiectul nostru cuprinde trei lucrări:

  • Cu ocazia zilei de 1 iunie dorim să ducem copiilor Evanghelia în școli;
  • Să organizăm evanghelizări de 5 zile în aer liber;
  • Să sponsorizăm copii nevoiași, care merită să participe într-o tabără, dar nu au posibilități de a plăti biletul întreg pentru tabără.
Ene - proiect

Gândindu-ne la vara care ne stă înainte și la lucrările la care vor participa mulți copii, adolescenți, dar și adulți cu care avem legătură, dorim ca prin cuvintele Scripturii să aducem speranță acolo unde este mare nevoie.

Suma de care avem nevoie pentru aceste lucrări prezentate este de 21.000 lei.

Dorim ca, sprijinindu-ne pe El în această perioadă când toate lucrurile sunt nesigure, să putem finaliza la timp proiectul acesta.

Cu încredere în El, într-o lume nesigură,

Teo & Ramona Ene


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT