Proiect - Ene - 2024

Proiect Primăvară 2024 – cu Teo & Ramona

58%

Cu siguranță ne gândim și la oportunități noi de a duce Evanghelia la copii în această primăvară ...

Odată cu venirea primăverii admirăm frumusețea naturii care se trezește la viață, dar ne gândim și la copiii cu care lucrăm. Numărul celor care participă la Grupurile Vestea Bună începe să crească și parcă totul este atât de încântător.

Zilele trecute, la un Grup Vestea Bună ținut în aer liber pe tot parcursul iernii, am observat că am putut sta mai mult, fără să ne mai fie frig nici nouă, nici copiilor. Slavă Domnului Isus!

Cu siguranță ne gândim și la oportunități noi de a duce Evanghelia la copii în această primăvară, una dintre ele fiind sărbătoarea Învierii Domnului Isus.

Ne amintim de mulți copii și adulți la care nu ajungem săptămânal cu Evanghelia,  și care ne spun când ne văd: „Ce bine că ați mai venit pe la noi! Să nu ne uitați, să mai veniți!“ Ce bucurie este că încă putem vesti Evanghelia și că uși noi se deschid tot mai larg!

Ne uitam recent peste agenda din primăvara aceasta, anticipând programe cu copiii, vizite, deplasări pe care le facem în preajma sărbătorii de Paște atât înainte, cât și după. Ne rugăm ca Dumnezeu să pregătească, prin oamenii lui, tot ce avem nevoie pentru ca lucrarea să nu ducă lipsă de nimic. Cheltuielile includ cumpărarea unui cadou simbolic pentru copiii care participă la programele organizate de Paște și costurile deplasărilor legate de lucrare atât în țară, cât și în afara ei în această primăvară.

Suma de care avem nevoie pentru acest proiect este de 12.000 RON.

Mulțumim mult că te vei ruga și te vei implica în acest proiect alături de noi.

Teo & Ramona Ene

VREAU SĂ AJUT