This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiect - RVB

Proiect – radio vestea buna

100%

Ce înseamnă Radio Vestea Bună pentru tine?

Această întrebare a fost adresată copiilor la una din provocările pentru acasă din cadrul emisiunii ”Clubul Copiilor” din această primăvară. Oare ce au răspuns copiii? Iată doar câteva din zecile de mesaje primite de la ei:

”să cunosc mai multe despre Dumnezeu, să am prieteni buni, o binecuvântare” (6 ani)
”să ascult cântecele și povești și mă bucur” (3 ani)
”un pas mai aproape de Dumnezeu” (14 ani)
”un loc în care învăț din Biblie și multe lucruri frumoase și interesante” (9 ani)
”învăț despre Dumnezeu, ascult povești și cântări noi și frumoase” (6 ani)
”un timp de calitate în care învăț despre Dumnezeu” (9 ani)
”o bucurie care mă aduce mai aproape de Dumnezeu” (8 ani)
”un radio unde putem să ascultăm și să învățăm despre Isus” (6 ani)
”un prieten, un loc unde învăț despre Domnul Isus, multe cântece și alte povestiri care îmi plac foarte mult!” (8 ani)

În perioada 15 februarie – 22 aprilie 2021, ne-am bucurat să fim alături de sute de copii și părinții lor și să învățăm împreună despre Dumnezeu. În total, copiii au primit 100 de provocări în timpul emisiunilor și 20 de provocări pentru acasă! Cam multe, nu? Ei bine, zeci de copii au obținut punctajul maxim, adică 300 de puncte!!! Așa-i că merită să fie premiați? Și noi credem la fel!

La Radio Vestea Bună, pe 1 iunie 2021 vom sărbători Ziua Copilului, iar pe 9 iunie 2021, aniversăm 7 ani de emisie! Vrem să sărbătorim alături de ascultătorii noștri și ne gândim că nu există sărbătoare fără surprize și premii!

Iată cum a lucrat Dumnezeu chiar și printr-un premiu!

”Mulțumim mult, mult, mult de tot pentru cadoul special și frumos. În perioada Crăciunului am tot căutat o oiță de pluș ca să cumpăr copiilor. Și nu am găsit nimic. Nu îmi venea să cred că în pachetul de la voi ne-a venit exact o oiță!”

Vrei să aduci și tu bucurie copiilor care învață despre Dumnezeu prin Radio Vestea Bună? Participă la acest proiect și ajută-ne să-i premiem!

Împreună ducem Vestea Bună!

Echipa Radio Vestea Bună


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.