This Campaign has ended. No more donations can be made.

Bihor_RO

Proiect vară 2020 – Bihor (Attila & Tünde)

106%

De ce nu mergem în tabără anul acesta?

În ultima perioadă, copiii rromi de care ne ocupăm la Grupurile Vestea Bună din județul Bihor ne-au pus foarte des această întrebare. Încercăm să le explicăm motivul, dar ei nu sunt convinși de răspunsul nostru. Ei nu înțeleg de ce nu mai facem tabără ca în orice alt an!

O tabără de zi specială între 17-22 august!

În perioada 17 – 22 august planificăm să organizăm o tabără de zi. Aceasta va fi o săptămână specială pentru copiii rromi, cu jocuri, cântări, versete biblice etc.. Zilnic vor primi o mică gustare, iar pentru ultima zi vor avea o mare surpriză – vor primi o masă caldă.

Acești copii au așa de multe nevoi – fizice, emoționale și spirituale. Au nevoie să știe că sunt iubiți, au nevoie să fie învățați din Cuvântul lui Dumnezeu și este necesar ca noi să ne dedicăm timpul special pentru ei. Dorim ca acest timp petrecut în tabăra de zi să aibă un impact major în viața lor în a-i ajuta să se hotărască să-L urmeze pe Domnul Isus Hristos ca Mântuitor personal.

Pentru a putea organiza această tabără de zi am avea nevoie de suma de 1.400 lei, sumă care să acopere cheltuielile pentru gustare, mici surprize și masa caldă din ultima zi. Sperăm să putem să acoperim și costurile de transport zilnic pentru echipa de învățători.

Vrei să iei și tu parte la acest proiecti important?

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Attila și Tünde,

Lucrători AMEC în județul Bihor


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.