This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_Vara-in-Buzau

Proiect Vara 2020 (Buzău)

106%

„Nimic rău nu poate ajunge în cer? Atunci cum putem ajunge în cer?“

„Nimic rău nu poate ajunge în cer? Atunci cum putem ajunge în cer?“, a întrebat Alin, în timpul programului de Școală Biblică de Vacanță. El a urmărit împreună cu alți 20 de copii din județul Buzău, adunați într-o curte, un program live transmis în fiecare zi de la ora 11:00. A fost frumos să vedem ce clar a fost mesajul! Ne-am dat seama de aceasta și când, la jocul recapitulativ, toți copiii au știut că singura cale de a ajunge în cer este Domnul Isus – Calea.

Vara aceasta vom continua să transmitem Vestea Bună respectând recomandările oficialilor, pentru a proteja copiii și pe noi. Astfel Tabăra de Engleză s-a mutat online, iar copiii vor urmări de acasă. Sunt și câțiva copii care nu au acces la internet – cu aceștia am hotărât că vom urmări împreună transmisiunile zoom. Ne dorim ca toți copiii înscriși la tabără să continue să învețe despre Domnul Isus și, de asemenea, să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Slavă Domnului pentru echipa care se pregătește să desfășoare această tabără online.

Distribuirea de tractate este o altă lucrare pe care o avem în plan. Vrem să ajungem la mii de copii, să le dăm literatură creștină și să-i încurajăm să o citească. În același timp îi îndemnăm să acceseze materialele care le sunt puse la dispoziție online pe site-ul www.pentrucopii.net

Copiii de la centrul de plasament cu care colaborăm stau în casă de mai mult de 3 luni, și nu au avut până acum nicio excursie, iar cei care îi supraveghează ne-au rugat ca, dacă este posibil, în luna august să îi scoatem într-o excursie. Ne-ar plăcea să facem aceasta. Dacă Domnul îngăduie, am vrea să ieșim cu ei, însă avem nevoie de sprijin.

Buzau - 2020

Vrei să iei parte la aceste lucrări? Mulți copii pot primi răspuns la întrebările lor în urma acestor activități.

Am estimat că cheltuielile pentru desfășurarea acestor lucrări se ridică la suma de 6.500 lei.

Astfel, pentru copiii care vor participa la tabăra de zi dorim să comandăm masa de prânz, pe care o vom servi în aer liber; pentru distribuirea de tractate avem nevoie de bani pentru motorină, iar pentru excursia de o zi, cu copiii de la centru, este necesar să asigurăm transportul și masa.

Apreciem sprijinul, și ne rugăm ca Domnul să lucreze în inima copiilor din județul Buzău.

 

În slujba Lui,

Cosmin și Tatiana Brezoaie – lucrători AMEC locali – judeţul Buzău

Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.