This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Project-CC_ro

Proiect vara 2020 (Cluj)

100%

„Domnul ocrotește pe cei străini, sprijină pe orfan și pe văduvă ...“ (Psalmul 146:9)

Dar cum ocrotește Domnul pe orfan și pe văduvă? Oare nu și prin oameni ca noi, oameni după inima lui Dumnezeu? Sunt câțiva ani de când am acces într-un centru de plasament din județul Cluj. Am avut ocazia să le împărtășesc Evanghelia de câteva ori și am ajuns să-i iubesc pe acești copii singuri, care au nevoie de dragoste. Au nevoie de dragostea noastră, a semenilor lor; au nevoie de dragostea creștinilor; dar mai presus de orice, au nevoie de dragostea lui Dumnezeu, care este Tatăl tuturor celor care cred în Domnul nostru Isus Hristos.

Pentru luna august avem planificată o tabără ...

Pentru luna august avem planificată o tabără chiar în acest centru de plasament din județul Cluj. Tabăra va ține o săptămână și voi fi cu copiii tot timpul, zi și noapte. Vom asigura hrana zilnică, dar mai presus de aceasta, dorim să asigurăm hrana spirituală. Dorim să le vorbim despre Dumnezeu și despre puterea Lui de a salva și a ajuta pe oricine se încrede în El.

Poate că și ție îți pasă de copiii orfani sau neglijați de părinții lor și te întrebi cum ai putea ajuta. În primul rând, te poți ruga pentru noi, organizatorii, și pentru ei, copiii. Roagă-te pentru o bună organizare, pentru protecția lui Dumnezeu ca să nu ne îmbolnăvim și pentru claritate în transmiterea mesajului Evangheliei. Roagă-te și ca toți copiii să aibă inimile deschise față de Dumnezeu.

Costul aceste tabere este de 2.000 de lei. Iată ce mai poți face – poți dărui atât cât îți permiți, după călăuzirea Duhului Sfânt, pentru ca acești copii să aibă parte de un timp frumos și binecuvântat „în tabără“.

Îți mulțumesc anticipat,

Erika Nyilas – Evanghelist AMEC – jud. Cluj


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.