This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_HD_ro

Proiect vară 2020 – Hunedoara (Beni & Cristina)

100%

„Dacă este despre Domnul Isus, vreau și eu!“

Acestea au fost cuvintele unui copil când i-am dăruit un tractat. Împreună cu el erau alți câțiva copii, care, când au auzit ce a spus, au prins curaj și au luat și ei câte un tractat. Mulți copii ca acesta au dorința să afle mai multe despre Dumnezeu, iar datoria noastră este să le oferim șansa de a avea acces la învățăturile Scripturii.

Cred în această lucrare pentru că în acest mod am auzit și ...

 Cred în această lucrare pentru că în acest mod am auzit și eu pentru prima dată despre Dumnezeu. Eram copil, când, în școala în care învățam a venit un lucrător AMEC care ne-a dăruit un tractat și ne-a încurajat să ne înscriem la Cursul Biblic prin Corespondență. Am cerut acordul părinților și am început Cursul Biblic, prin intermediul căruia am învățat să mă rog în fiecare dimineață înainte de plecare la scoală și să citesc din Biblie. Îl laud pe Domnul pentru că astăzi sunt copilul Lui și la rândul meu pot spune copiilor despre El. (Cristina)

Într-o perioadă marcată de multe restricții, suntem recunoscători Domnului că putem să Îi slujim în acest fel, să mergem din sat în sat și să oferim tractate, broșuri, cursuri biblice și cărți cu meditații copiilor și adulților. În luna iunie și iulie mai mult de 9.000 de astfel de materiale au ajuns la copiii din mai multe zone din județ. Nu vrem să ne oprim aici, ci alte mii de materiale sunt pregătite pentru distribuire în următoarele săptămâni.

Vrei să vii și tu cu noi?

Poate că fizic nu vei putea veni, însă te poți alătura lucrării prin rugăciune și poți dărui pentru acoperirea cheltuielilor de transport pentru a putea ajunge în cât mai multe sate din județ alături de voluntarii care s-au pus la dispoziția lui Dumnezeu și a noastră în această vară.

Cu recunoștință,

Beni & Cristina Costea


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.