This Campaign has ended. No more donations can be made.

Iasi_RO

Proiect vară 2020 – Iasi (Liviu & Anca)

102%

Nu vă îngrijorați de nimic. Da, de Nimic!

Am citit cu ceva timp în urmă următoarea afirmație: Încetează să te îngrijorezi cu privire la lucrurile pe care nu le poți schimba sau controla, ci concentrează-te pe lucrurile pe care le poți face. Ce afirmația bună pentru zilele pe care le trăim, zile caracterizate parcă de o incertitudine tot mai crescândă. Parcă, pe sub măști, se ascunde tot mai multă teamă, tot mai multă îngrijorare. Probabil, mai mult ca niciodată omenirea are nevoie să audă cuvintele Mântuitorului: Nu vă îngrijorați de nimic. Da, de Nimic!

Ce putem face în această vară, aceasta a fost întrebarea și îngrijorarea noastră ca lucrători cu copiii în ultima perioadă.

Tabere? Nu este posibil. Întâlniri cu copiii în diferite spații închise? Mai greu. Diferite cursuri? Da, dar doar online.

Atunci ce? Sunt destul de multe lucrări totuși care rămân de făcut. Putem distribui tractate Evanghelistice. Colegii noștri de la Biroul Național Amec ne-au trimis câteva mii de broșuri Cum să ajung în Cer din România?. Plănuim în această vară să împărțim aceste broșuri copiilor din câteva localități din județul Iași.

În fiecare zi cu Dumnezeu și Cartea Întrebărilor cu Meditații sunt alte unelte prin care dorim să ținem legătura cu copiii. Aceste cărticele conțin meditații și activități special concepute pentru copii. De asemeni, plănuim câteva Evanghelizări de Cinci zile în aer liber.

Nu vrem să ne îngrijorăm nici de finanțele necesare tuturor acestor activități, pentru că avem încredere în purtarea de grijă a Mântuitorului nostru. Și ce frumos poartă El de grijă de copiii Săi, adesea prin copiii Săi.

Liviu & Anca Dulcianu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.