This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_Vara-Timis

Proiect Vara 2020 (Timiș)

100%

Multe planuri ...

„Omul face multe planuri în inima lui, dar hotărârea Domnului, aceea se împlinește.“ (Proverbe 19:21)

Dumnezeu este în control

Acesta este un verset pe care îl știm bine. De multe ori îl citim sau îl cităm. El ne revine în memorie când unele planuri pe care le facem nu se împlinesc. El ne aduce și liniște și pace, lăudându-L pe Dumnezeu că este în control.

Uitându-ne la ultimele luni din acest an, putem spune că Dumnezeu face toate lucrurile fără greșeală. Sunt multe lucruri pe care nu le înțelegem și avem unele întrebări la care încă nu avem răspuns. În schimb, uitându-ne la Dumnezeu, putem spune cu toată încrederea că este credincios, promisiunile Lui se împlinesc, iar planul Lui este desăvârșit.

CIM - Mateescu

Ne-am dorit să-I slujim, iar El, în dragostea Lui, ne-a permis să facem aceasta. Ne-am dorit ca mulți copii să audă mesajul extraordinar al Evangheliei, iar El ne-a dat multe oportunități să facem aceasta. Ne-am dorit ca familiile să învețe despre Dumnezeu, și aceasta s-a întâmplat.

Rugăciunile noastre au primit răspuns și suntem așa de recunoscători lui Dumnezeu.

Uitându-ne la ceea ce urmează, ne încredem în continuare în Dumnezeul care face orice lucru frumos.

Ne-am reorganizat câteva planuri pentru lunile iulie și august, adaptându-le la situația binecunoscută din țară și de pretutindeni:

  • Continuăm să interacționăm online cu copiii la cursul biblic online. Sunt cursuri foarte apreciate de către copii, care pot coresponda cu noi, ghizii, prin scrisori online. Unii copii spuneau: „Îmi plac foarte mult aceste lecții, mă ajută să înțeleg mai bine ceea ce citesc din Biblie.“ „Mă bucur așa de mult că aceste lecții sunt acum online, sunt mai ușor de parcurs“.

 

  • Continuăm să distribuim broșuri evanghelistice pentru copii în localitățile din jurul Lugojului. Roagă-te împreună cu noi ca toate cele 4.000 de broșuri să ajungă în mâinile copiilor și ei să le citească.

 

  • Pregătim pentru copiii pe care îi cunoaștem deja un pachet cu meditații zilnice și ceva dulce. Roagă-te ca broșurile cu meditații, din toate cele 500 de pachete, să fie folosite în fiecare zi de către copii.

 

  • Ne gândim la evanghelizări în aer liber și la modalitatea corectă de a ne întâlni cu copiii în perioada aceasta. Roagă-te împreună cu noi să știm cum să acționăm în aceste luni.

 

  • Plănuim ca în luna august să participăm la proiectul Vestea Bună pentru România, din județul Buzău. Roagă-te ca acest proiect să poată avea loc, și sute de copii, în aceeași săptămână, să audă despre Mântuitorul nostru.

 

Gândindu-ne la cheltuielile necesare pentru aceste planuri și altele planificate pentru lunile iulie și august, am estimat că suma de 6.000 de lei este cea necesară, sumă ce include deplasările în zonă, organizarea evanghelizărilor în aer liber, pregătirea pachetelor pentru copii, și alte cheltuieli.

Roagă-te împreună cu noi ca mulți copii să poată auzi sau citi despre Domnul nostru. Ne-am făcut planuri, dar ceea ce hotărăște Domnul, aceea se împlinește. Continuăm să ne încredem în El și în ceea ce El face frumos la timpul potrivit.

În slujba Lui,

Ionuț și Mădălina Mateescu

lucrători AMEC în judeţul Timis


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.