Brezoaie

Proiect vară 2022 – cu Cosmin & Tatiana

1%

În ce limbi puteți să spuneți „Bună ziua“?

Aceasta a fost întrebarea adresată săptămâna trecută copiilor de la Grupurile Vestea Bună din Buzău. Au răspuns în franceză, engleză, germană, italiană și spaniolă, iar de după gard, vecinul care asculta lecția, a răspuns în limba rusă. Atunci mi-am dat seama că domnul C. ia parte la programul grupului de copii, dar de după gard!

Sunt și altfel de situații, prin care oamenii au ocazia să asculte mesajul Evangheliei, și ne rugăm ca Domnul să cerceteze și persoanele adulte care au ocazia să asculte.

Planuri

Planurile pe care le avem sunt să mergem cu ocazia zilei de 1 iunie în școli și grădinițe, apoi la începutul lunii iulie în tabăra de engleză, apoi la o săptămână de tabără de zi, la Școala Biblică de Vacanță, la evanghelizare și distribuire de tractate. Prin toate aceste activități ne dorim să fim un ajutor și o binecuvântare pentru toate persoanele cu care vom interacționa.

Brezoaie 2

Ne dorim ca vara aceasta să spunem copiilor Evanghelia, dar nu numai lor. Ne rugăm ca Domnul să convingă de dragostea Lui mare și familiile copiilor care participă la diferite programe.

Estimăm un necesar de 25.000 lei pentru toate aceste planuri. Domnul să lucreze!

Poți și tu să iei parte la această binecuvântare, sponsorizând un copil a cărui familie nu își permite să plătească taxa pentru tabără sau ajutând copiii care vor participa la tabăra de zi să aibă parte de o masă caldă sau făcând plinul la mașină pentru a ne deplasa în diferite localități. Domnul C. ia parte la programul de copii, participând de „după gard”. Poți să iei și tu parte la asemenea lucrări de evanghelizare sprijinind financiar sau rugându-te, ca Domnul să pregătească cele necesare pentru buna desfășurare a activităților planificate.

Mulțumim frumos! Domnul să răsplătească bunăvoința ta!

Cosmin și Tatiana Brezoaie

Lucrători AMEC în judeţul Buzău


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT