This Campaign has ended. No more donations can be made.

Mateescu project 2023

Reparații auto – fam. Mateescu (jud. Timis)

35%

Mă bucur că am participat la acest program. Mi-a plăcut foarte mult. Voi citi toate broșurile ce mi le-ați dat. (un copil la evanghelizarea în aer liber)

Vă mulțumesc pentru materiale. Sunt foarte utile pentri noi învățătorii și atractive pentru copii. (un învățător la Școala Duminicală)

Nu-mi vine să cred că se aude despre Domnul Isus și la mine în localitate, în parc, pe înțelesul copiilor. Îmi doresc foarte mult să facem mai des această lucrare. (un credincios la o evanghelizare în parc)

Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru modul cum lucrează în viața copiilor, adulților și Bisericilor. Inima noastră se bucură când auzim mărturii ale lor și dăm slavă Lui pentru acest lucru. El pune la dispoziție resursele necesare lucrării, ca mii de copii (și adulți totodată) să audă și să înțeleagă mesajul mânturii.

O astfel de resursă este mașina de lucrare pe care Domnul ne-a dat-o să o folosim în dezvoltarea lucrării din Timiș. De la deplasări către Grupurile Vestea Bună, evanghelizări în aer liber, conferințe, cursuri de instruire, tabere, întâlniri cu învățătorii și lideri de Biserică, până la căratul materialelor necesare învățătorilor/copiilor și distribuirea din poartă în poartă a broșurilor evanghelistice, autoturismul este o resursă extrem de utilă lucrării în care suntem implicați.

Pentru întreținerea corespunzătoarea a mașinii, vom face o serie de vizite la service-ul auto, pentru înlocuirea unor piese uzate sau defecte, în următoarea perioadă.

Te rugăm să iei parte la proiectul aceasta, rugându-te și dăruind, ca să acoperim suma de 5000 de lei pentru aceste intervenții mecanice. Vom schimba kit-ul de distribuție, un termostat, doi senzori, un bec ars, filtru de aer, plăcuțe și saboți de frână, uleiul+filtru de ulei, 2 relee, teste și intervenții climă și curățare radiator. Această sumă acoperă și manopera mecanicului.

De dragul Lui și al copiilor,

Ionuț și Mădălina Mateescu