This Campaign has ended. No more donations can be made.

Dulcianu_ro

Să vezi lumea prin ochii unui copil…

100%

Să vezi lumea prin ochii unui copil…

O tânără care ne ajută regulat la Grupurile Vestea Bună din Iași ne-a relatat următoarea întâmplare.

                  La Grupul de copii la care merg săptămânal este un băiețel puțin timid, și care de obicei nu vorbește aproape deloc, deși este foarte agitat. Astăzi el a răspuns la lecție, la joc și, chiar înainte să plecăm, s-a uitat lung pe geam și a spus: „Ce frumos se vede lumea.” (poza cu geamul este chiar de la Grupul respectiv).

Ce frumos se vede lumea… prin ochi de copil. Ce frumos se vede lumea prin acei ochi sinceri, liniștiți și lipsiți de multitudinea de îngrijorări care, pe noi, adulții, ne împiedică adesea să vedem că această lume creată de Dumnezeu, deși afectată de păcat, este încă foarte frumoasă. Ce mult avem încă de învățat de la cei mici!

Dorința noastră este ca și la acest final de an să continuăm să mergem la Grupurile de copii și la cele de adolescenți și, împreună cu ei, să ne amintim cât de frumos se vede lumea. Și că, dacă această lume se vede atât de frumos, cât de frumos trebuie să fie Acela care a creat-o și care o ține în mâna Sa atotputernică!

Window - Dulcianu

Am vrea, dacă situația din țara noastră va permite, să mergem în continuare la acești copii, și nu am vrea să mergem cu mâna goală. Sunt mulți copii pentru care și o bomboană primită aduce un mare zâmbet pe față. Din calculele noastre, pentru combustibil, ceva dulce și premii cu care să îi încurajăm să învețe versete biblice, suma necesară ar fi de 3.000 lei.

Ne rugăm să avem posibilitate în continuare să ne întâlnim fizic cu ei. Și poate, continuând să ne întâlnim cu acești copii, vom înțelege mai bine cât de important și benefic este să vedem lumea prin ochi de copil.

Liviu & Anca Dulcianu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.