This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_HD_rom

„Și copiii se pot pocăi?“ (fam. Costea, jud. Hunedoara)

100%

„Și copiii se pot pocăi?“

După mai mulți ani în care un Grup Vestea Bună nu a mai funcționat, cu ajutorul lui Dumnezeu în luna ianuarie l-am redeschis.

Copiii care participă la acest grup, locuiesc într-un fost cămin de nefamiliști, astăzi numit blocul fantomă, vizavi de biserică. La început au venit câțiva copii, și, în timp ce așteptam să vină și ceilalți, un băiat m-a întrebat: Și copiii se pot pocăi? Nu mă așteptam ca atât de repede un copil să îmi pună această întrebare. Întrucât în timp ce noi discutam ceilalți copii intrau și era gălăgie, i-am spus doar câteva cuvinte simple despre acest aspect, însă nu am ezitat să îi spun că da, și copiii se pot pocăi, adică și copiilor le poate părea rău pentru păcatele lor și pot veni cu inima sinceră înaintea Domnului Isus.

Copiii sunt gata să li se vorbască despre importanța mântuirii.

Ei vor să afle despre Domnul Isus, care îi poate ierta de păcate și le poate da viața veșnică, dacă le pare rău și se pocăiesc de faptele care Îl întristează pe Dumnezeu.

Mai mult de 40 de copii vin săptămânal la acest Grupul Vestea Bună și avem ocazia să le vorbim despre mântuirea prin Domnul Isus. Ajută-ne să continuăm să spunem acestor copii Vestea Bună.

Numele acestui Grup Vestea Bună este Prietenia. Fie ca mulți dintre acești copii să se pocăiască de păcatele lor și să caute sincer prietenia cu Dumnezeu.

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Beni și Cristina Costea

Hunedoara


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.