This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_Buzau_ROM

Spui altora despre Dumnezeu? (fam. Brezoaie – jud. Buzău)

100%

Spui altora despre Dumnezeu?

„De când m-am întors la Dumnezeu am întâlnit mulți creștini, dar știți ce am observat? Creștinii nu spun altora despre Dumnezeu, așa cum făceați voi, când noi eram copii. Creștinii vorbesc despre multe alte lucruri, dar puțin despre Dumnezeu“. Acestea sunt cuvintele Alinei, care ne-a vizitat în luna decembrie.

Ne-am bucurat de vizita Alinei și a altor tineri, care atunci când erau copii au frecventat Grupurile Vestea Bună sau cele de adolescenți, iar acum sunt parte din trupul lui Hristos. Este mare har să vedem cum a lucrat Dumnezeu în viața copiilor cărora le-am spus despre Domnul  Isus de când ne-am mutat în Buzău.

Continuăm să spunem despre adevăratul Dumnezeu în cadrul Grupurilor Vestea Bună și a grupurilor de adolescenți, și vom face aceasta și în lunile care urmează. De asemenea, îi învățăm și pe alții la cursurile de instruire cum să facă aceasta, și le împărtășim din experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor în lucrarea cu copiii. Ceea ce ne dorim să se întâmple ca urmare al acestor cursuri de instruire online este ca, prin cursanții care participă, mai mulți copii să poată să audă despre Domnul Isus, Mântuitorul.

Buzau

Pentru a continua să facem această lucrare avem nevoie de sprijin. Am estimat că suma de 5.500 de lei ar acoperi necesarul pentru transport, întreținerea mașinii și alte cheltuieli necesare în perioada următoare.

Dacă te vei ruga sau dacă vei lua parte la acest proiect ajutând financiar vei fi alături de noi când spunem Evanghelia altora. Mulțumim!

Cosmin & Tatiana Brezoaie

AMEC – jud. Buzău

* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.