editura

Susţine lucrarea cu literatura din România

Ce este lucrarea cu literatura?

Asociaţia Misionară pentru Educarea Copiilor furnizează literatură pentru lucrătorii cu copiii care evanghelizează copiii sau îi învaţă periodic din Biblie în Grupurile Vestea Bună sau Şcoala duminicală. Scopul nostru a fost şi este să păstrăm preţurile cât mai mici, ca astfel să-i ajutăm pe învăţători. Aceasta înseamnă că vei găsi multe articole în magazinul nostru online (www.edituraamec.ro) la un preţ mic, gratuite sau la ofertă specială.

Site_lit-02

Sponsorizare pentru literatură

Pentru a păstra la minim preţul materialelor, ne bazăm pe cei ce au pe inimă această lucrare şi doresc să o susţină financiar.

Darurile vor fi folosite pentru producerea şi tipărirea de materiale pentru învăţătorii şi copiii din România. De asemenea, acestea ne permit să continuăm să furnizăm gratuit literatură pentru distribuirea în masă şi pentru evenimente evanghelistice speciale.

Poţi să iei parte la transformarea viaţa altora, investind în lucrarea cu literatura.

Dacă eşti un învăţător care a beneficiat de literatură gratuită sau un partener în rugăciune sau o persoană care apreciază lucrarea cu literatura şi doreşti să faci o donaţie pentru această lucrare, poţi să donezi aici. Darul tău va face ca lucrarea aceasta să continue, şi multe sute de învăţători şi mii de copii să se folosească de aceste materiale.


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT