Susține un lucrător

Support rope

Susține un lucrător

Secerișul este mare

Domnul Isus Însuşi ne aminteşte că secerişul este mare, dar lucrătorii sunt puţini. Este mult de lucru, dar puţini lucrează. Lăudat să fie Domnul pentru aceia pe care El îi cheamă să-I slujească cu normă întreagă, să-şi dedice energia şi să-şi dea tot interesul pentru a duce copiilor Evanghelia. Lăudat să fie Domnul şi pentru aceia care se roagă pentru aceşti lucrători şi îi susţin financiar, astfel încât ei să poată să-şi dedice tot timpul numai acestei chemări.

De ce e nevoie de lucrători?


  • În România se află mii de oraşe şi sate fără mărturie evanghelică
  • Un lucrător AMEC cu normă întreagă duce Evanghelia la cel puţin 3.000 de copii
  • Un lucrător instruieşte voluntari şi ajută bisericile în evanghelizarea copiilor
  • Prin lucrătorul din zonă este distribuită literatură pentru copii și pentru învățători

Vreau să Îi slujesc lui Dumnezeu cu normă întreagă pentru că asta e tot ce pot face, după ceea ce a făcut El pentru mine.

Lucrătorii Amec slujesc în:


  • Lucrări de la Birou Naţional: în traducere, tipărire, design şi expediere de literatură, Cursul Biblic prin corespondenţă, Radio Vestea Bună, AMECpeNET.
  • Administraţie: ei sunt cei care se asigură că orice lucru este făcut corect şi legal.
  • Lucrarea locală: prin harul lui Dumnezeu avem lucrători AMEC în 18 județe din țară.
sustine AMEC

Am venit să lucrez cu copiii în AMEC pentru că eu cred că este cea mai importantă lucrare care se poate face. Am fost mântuită auzind Evanghelia de la un lucrător AMEC, care a venit la noi la școală, și ne-a dat broșuri despre Domnul Isus. Cred că fiecare copil trebuie să aibă șansa să audă cel puțin o dată în viață Evanghelia. (C.)

Implică-te în transformarea copiilor

Fiecare lucrător este responsabil de strângerea sprijinului lui financiar necesar pentru salariu şi cheltuieli de lucrare. Acesta este primit de obicei de la prieteni, familie şi biserici locale. A investi în susţinerea unui lucrător cu normă întreagă este o investiţie care se merită, pentru slava lui Dumnezeu!

Implică-te și tu în transformarea copiilor susținând o zonă locală. Apasă butonul Vreau să ajut și oferă detalii despre zona sau persoana pe care vrei să o susții.

VREAU SĂ AJUT