This Campaign has ended. No more donations can be made.

Poză proiect lucrare vară 2023 Costea

Tabăra de vară 2023 – cu Beni & Cristina

100%

Uimit de măreția lui Dumnezeu

Ne amintim cu bucurie de o experiență minunată de care Dumnezeu ne-a făcut parte în lucrarea de vară de anul trecut. Prin credință am numit una dintre tabere Uimit de măreția lui Dumnezeu. Am mers cu credința că El ne va uimi prin modul în care la lucra la inimile noastre și ale copiilor. Dăm slavă Domnului că El a ales să ne uimească mult peste așteptările noastre. În această tabără s-au întors la Domnul 10 copii. E greu de descris în cuvinte bucuria acestor copii.

Unul dintre copii, care dorea să Îl primească pe Domnul Isus, s-a apropiat de una dintre învățătoare și i-a spus: Vreau să Îl iau pe Isus în inimă. Am venit! Acest băiat nu a crescut în mediu evanghelic și nu a știut cum să își exprime dorința de a-L accepta pe Domnul Isus ca Mântuitor, dar a făcut acest lucru cu propriile cuvinte și cu sinceritate.

La câteva luni după tabără, mama unui copil care s-a întors la Domnul i-a mărturisit unei surori din biserică: Când A. a venit acasă și ne-a spus că L-a primit pe Domnul Isus ca Mântuitor, toți din casă am început să plângem. Eram eu, soțul meu și bunicii copilului. Băiatul meu citește din Biblie de când a venit din tabără. Această familie nu Îl cunoaște pe Domnul, dar s-a bucurat că fiul lor a avut ocazia să audă despre Domnul Isus și a luat o hotărâre înțeleaptă.

Aceste mărturii și alte experiențe trăite în lucrarea de vară, ne dau avânt să pregătim cu credință și lucrarea pentru vara care ne stă înainte. Pregătim totul împletind planurile și dorințele pe care Dumnezeu le-a pus în inima noastră cu rugăciunea ca El să pregătească toate detaliile: oameni care să se roage pentru noi și copii, oameni potriviți care să slujească împreună cu noi și banii necesari pentru multele cheltuieli pe care le vom avea organizând evenimentele evanghelistice din timpul verii.

Lucrarea de vară va cuprinde:

  • 3 săptămâni de evanghelizări în aer liber în mai multe locuri din județ;
  • 2 săptămâni de Școală Biblică de Vacanță;
  • 3 tabere rezidențiale, de 5 zile (tabără de copii, tabără de tineret și tabără cu copii și tineri din Oltenia). O parte dintre participanți au nevoie de acoperirea parțială sau totală a costurilor taberei și ne dorim să fim un ajutor pentru ei, ca să nu fie nevoiți să renunțe la tabără din cauza banilor.

Suma la care se ridică aceste cheltuieli ajunge la 30 000 lei. Pentru noi e o sumă mare, dar credem că Dumnezeu ne va uimi prin purtarea Lui de grijă.

N-ai vrea să fii tu o persoană prin care Dumnezeu poartă de grijă lucrării Sale? Dăruiește, și astfel mulți copii vor auzi Vestea Bună datorită implicării tale. Tatăl ceresc îți va răsplăti!

Uimiți de măreția lui Dumnezeu,

Familia Costea, Hunedoara