This Campaign has ended. No more donations can be made.

Nicoleta tabara - 2023

Tabăra de vară 2023 – cu Nicoleta

100%

„CÂND MERGEM ÎN TABĂRĂ?“

Este întrebarea cu care mă întâmpină, încă din luna decembrie, copiii de la Grupurile Vestea Bună la care merg săptămână de săptămână. Iată de ce nu prea am cum să uit că organizarea unei tabere trebuie să înceapă din timp. Faptul că deseori ne confruntăm cu provocări legate de locul de tabără, bucătăreasă, lideri, finanțe, transport etc., mă face să mă întreb „Oare chiar merită?“.

Atunci în vine din nou în minte întrebarea copiilor, „Când mergem în tabără?“, și răspunsul devine dintr-o dată simplu. DA, chiar merită. Și anul acesta am întâmpinat dificultăți în organizarea taberei. A trebuit să schimbăm locația, optând pentru o variantă mai accesibilă în detrimentul uneia mai scumpe. Astfel, am ajuns la un preț de 500 lei per copil, și vor participa 20 de copii și câțiva lideri. Este dificil să cerem copiilor să acopere costul, deoarece unii chiar provin din familii fără posibilități financiare, iar alții, care ar putea plăti, au părinți care nu sunt dispuși să facă un astfel de efort pentru a-și trimite copiii într-o tabără creștină.

Ne-am bucura mult dacă ai dori să ajuți un copil din județul Olt să meargă în tabără vara aceasta. Fie că te vei ruga sau vei dărui, vei fi o binecuvântare pentru câțiva copii din acest județ, făcând posibil ca ei să audă vestea bună a mântuirii în tabără.

Mulțumim că îți pasă de sufletele copiilor și alegi să sprijini lucrarea cu copiii din Olt.

Nicoleta Oltean