Theo tabara 2023

Tabăra de vară 2023 (cu Theo & Flory)

79%

TABĂRĂ, SCUMPĂ TABĂRĂ!

Am ales acest titlu pentru proiectul nostru, deoarece se potrivește și la propriu dar și la figurat în ceea ce privește tabăra.

Tabăra ne este dragă și scumpă. Oferă amintiri neprețuite, și poate avea ecouri veșnice în inimile copiilor care participă. De aceea încercăm să facem tot posibilul să  îi ajutăm pe copii să ajungă în tabără. Anul acesta o vom organiza la Zărnești (BV), și se intitulează „Cu toată inima”. Ne propunem să îi ajutăm pe copii să înțeleagă că trebuie să Îl slujească pe Domnul nu cu o inimă împărțită, ci cu toată inima lor.

După cum se știe însă, toate lucrurile s-au scumpit în ultimele luni: combustibil, hrană, energie, gaz, apă, etc. Și de toate acestea este nevoie într-o tabără. Astfel prețul unui bilet a crescut considerabil, diminuând mult șansele unor copii de a participa.

Costul transportului va fi de aproximativ 8500 de lei (sunt 400 de kilometri până la destinație).

Anul acesta o vom organiza la Zărnești (BV), și se intitulează „Cu toată inima”. Ne propunem să îi ajutăm pe copii să înțeleagă că trebuie să Îl slujească pe Domnul nu cu o inimă împărțită, ci cu toată inima lor.

Dacă am acoperi costul transportului, cu siguranță ar fi mai accesibilă tabăra pentru mai mulți copii. Dacă dorești să ne sprijini și tu în acest proiect, ca mai mulți copii să aibă șansa să ajungă cu noi în tabără, apasă butonul VREAU SĂ AJUT.

Tabăra va fi în perioada 3-9 iulie, așa că ne-ar ajuta dacă am putea strânge toate fondurile necesare până la data de 30 iunie.

Bazaru tabara 2023 - 2

Mulțumim mult celor care vă veți ruga și celor care ne veți sprijini financiar.

Ne-am dori ca și anul acesta să auzim copiii spunând „Tabără, scumpă tabără!”, nereferindu-se la prețul acesteia, ci la amintirile frumoase și învățătura sănătoasă primită în tabără.

Abia așteptăm să vedem cum va lucra Domnul și în privința acestui proiect.

Cu prețuire,

Theo și Flory

Lucrători locali în județul Constanța

VREAU SĂ AJUT