This Campaign has ended. No more donations can be made.

ex5 Leonte

Tabăra lasă în viața copiilor o impresie de neuitat (Daniel și Carmen – Iași)

100%

Tabăra lasă în viața copiilor o impresie de neuitat!

Săptămâna aceasta avem o Evanghelizare de 5 zile într-un sat unde nu este Grup Vestea Bună. Le-am predat copiilor lecția și am cântat cu ei. Apoi i-am întrebat dacă doresc să cântăm o cântare pe care o știu din dățile precedente când ne-am întâlnit cu ei. Aproape toți copiii au dorit să cânte: „Dumnezeu e tăria mea“. Unul dintre copii a spus: „Parcă am fi în tabără!“

Când înveți ceva în tabără…

Este uimitor să ne întâlnim cu copii care au mers în tabără în anii precedenți și să vedem că ei continuă să își amintească ce au învățat. Tabăra, într-adevăr, ne oferă o ocazie excelentă de a investi în viața lor. Copiilor le place în tabără și păstrează amintiri care adesea rămân cu ei toată viața.

Screen Shot 2021-07-13 at 12.54.46

Anul acesta (întrucât nu am putut să organizăm tabere anul trecut), ne-ar plăcea să ducem în  tabere 110 copii din Iași. O tabără va fi organizată la Zărnești, în județul Brașov, și una la Lepșa, în județul Vrancea. Sunt 20 de copii care ar dori să participe la tabăra de la Zărnești, dar care au mare nevoie de sponsorizare pentru aceasta. Vă rog, vreți să luați în considerare sponsorizarea unui copil cu 300 lei pentru această tabără? Orice dar va fi foarte apreciat și ne va ajuta să ne atingem scopul.

Haideți să slujim împreună, ca astfel copiii să aibă o săptămână specială de tabără în această vară!

Daniel & Carmen – Directori Naționali – AMEC România


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.