Kovacs

Tabere de vară – cu Barna & Judith

1%

„Pentru a crește un copil este nevoie de un sat întreg“ – spune o zicală africană.

Oare de cine este nevoie pentru a câștiga SUFLETUL unui COPIL? Pe de o parte răspunsul este simplu: „Eu sunt CALEA, ADEVĂRUL și VIAȚA“ – a spus Domnul Isus. Dar cum găsesc copiii singura cale care duce la viață? Toate celelalte duc la pierzare.

Când?

Dorința noastră este să le arătăm pe El, care Și-a dat viața pentru noi. „Să fii ca lumea sau să fii ca Isus?“ – aceasta va fi tema principală a celor două săptămâni de tabără organizate în iulie și în august, unde vor participa 110 copii și adolescenți din județul Satu Mare. Într-un timp când copiii și adolescenții sunt derutați de diferite învățături în a-și găsi identitatea și valoarea adevărată, dorim să-i ajutăm să-și găsească identitatea spirituală prin Cuvântul lui Dumnezeu.

Kovacs 2

De fiecare dată când începem lucrarea de vară, suntem conștienți că ne angajăm într-o luptă spirituală. Bătălia se duce pentru sufletul și viitorul fiecărui copil. Nu de mult am ascultat mărturia a 8 tineri din biserica noastră, care au spus că Dumnezeu a început să lucreze în viața lor pe când erau în taberele de copii și adolescenți. Avem nevoie așa de mult de sprijinul prin rugăciune pentru a fi unelte în mâna lui Dumnezeu!

Dacă mă întorc la zicala africană, și noi avem nevoie de sprijinul „satului“. Credem că în vremuri de criză, măreția lui Dumnezeu se arată mai frumos decât în vremuri de bunăstare și pace. Vă rugăm să ne ajutați, ca să putem oferi ajutor copiilor nevoiași să vină în tabără. Costul pentru un copil va fi de aproximativ 400 lei, pe lângă costurile alarmante de transport.

Dacă Dumnezeu vă îndeamnă, dăruiți pentru a acoperi o parte din cheltuielile de tabără. Dorința noastră este de a strânge 10.000 RON pentru acoperirea acestora.

Vă mulțumim!

Kovacs Barna și Judith, lucrători AMEC în Satu Mare


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT