Anca tabara

Tabere de vară – cu George și Tatiana

100%

Ambasadori pentru copiii din județul nostru – Dâmbovița

De-a lungul anilor am văzut cu ochii noștri ce binecuvântare minunată este pentru un copil să poată să participe la o tabără de vară în România. Copiii au ocazia să învețe despre Dumnezeu într-un mediu sigur. Ei nu doar învață, dar văd și cum este pusă în practică, zi de zi, adevărata credință. În fiecare an copiii ne spun cât de mult le-a plăcut mâncarea, atmosfera, învățătura și apreciază faptul că au avut ocazia de a merge în tabără.

Tabără în 2022

Anul acesta nu este diferit. Copiii și adolescenții așteaptă cu nerăbdare să participe la tabără în acest an. Totuși, mulți dintre ei doar visează să aibă ocazia minunată de a participa, întrucât nu au posibilitatea să plătească pentru cheltuielile taberei. Vrem să oferim sponsorizare completă la 20 de copii și la alți copii sponsorizare parțială, pentru a participa la tabără.

fam Anca

Voi nu cunoașteți acești copii și adolescenți, dar noi îi cunoaștem, și vă îndemnăm în numele lor, dacă se poate, să luați în considerare sponsorizarea unuia dintre ei pentru a participa la tabără în această vară. Noi suntem ambasadori pentru Dumnezeu, dar și pentru copiii din județul nostru. Ei au nevoie de cineva care să vorbească pentru ei – ca și ei să poată să participe la tabără în această vară.

Sponsorizarea completă pentru un copil/adolescent este de 400 lei.

Vă rugăm să ne fiți alături în a sprijini acest proiect vital și a vă ruga ca Dumnezeu să poarte de grijă nevoilor fiecărui copil, după cum știe El mai bine. Așteptăm din partea Lui să se îngrijească de fondurile necesare.

Vorbind în numele copiilor și adolescenților din județul Dâmbovița,

George & Tatiana Anca

Lucrători AMEC în județul Dâmbovița


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT