This Campaign has ended. No more donations can be made.

Timis_ro

Tabloul sărbătorii (jud. Timiș)

100%

Tabloul sărbătorii

Într-un tablou al familiei am vedea cel mai probabil persoanele dragi din familia noastră. Într-un tablou cu o ieșire la munte am putea vedea peisajul frumos și persoanele implicate, iar într-un tablou cu o vizită la muzeu poate am vedea anumite obiecte expuse vizitatorilor.

Dar într-un tablou al unei sărbători ce am putea vedea? Poate persoana aniversată, cu un tort frumos și persoane fericite de jur împrejur.

Când ne gândim la sărbătoarea Nașterii Domnului Isus

Însă când ne gândim la sărbătoarea Nașterii Domnului Isus, în fața noastră se desfășoară un tablou greu de descris: o goană nebună după cadouri, colinde fără sens și o concentrare de resurse și eforturi asupra lucrurilor efemere. De cele mai multe ori, amintirea Nașterii Mântuitorului nostru este pusă la finalul listei.

Copiii au nevoie să înțeleagă motivul întrupării Domnului și importanța, pentru viața lor, a acestui eveniment unic. Luna aceasta vrem să le amintim copiilor care ar trebui să fie adevăratul tablou al sărbătorii ce urmează să vină.

1st

Pe lângă mesajul neschimbat al Cuvântului lui Dumnezeu – transmis acolo unde se poate față în față cu copiii, iar unde nu este posibil, online – vrem să le oferim și câte un cadou pentru fiecare copil, care să-i ajute să înțeleagă mai bine cadoul oferit de Dumnezeu. Celor cu care vom face program online vom căuta o modalitate potrivită prin care să le oferim cadoul.

Cadourile pentru cel puțin 500 de copii vor fi pregătite de către membrii din biserici și voluntarii din zonă.

În costul proiectului sunt incluse cheltuielile de deplasare, cutiile și pungile de cadouri și alte cheltuieli legate de acest proiect.

Alte detalii despre proiect pot fi cerute la adresa de email: ionut.mateescu@ameccef.org

Ce tablou al sărbătorii se desfășoară înaintea copiilor în aceste zile? Să profităm de orice oportunitate să le spunem copiilor despre întruparea Domnului Isus.

Ionut & Madalina Mateescu

lucrători AMEC în judeţul Timis


* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.