This Campaign has ended. No more donations can be made.

Estera - project Moldova

„Te rog să vii să vorbești și la școala mea…“ (cu Estera)

100%

„Dar cum vor chema pe Acela în care n-au crezut? Și cum vor crede în Acela despre care n-au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor?“ (Romani 10:14)

L-a rugat Gabriela pe lucrătorul AMEC care o învăța pe mama ei cum să meargă cu Evanghelia la copii. Gabriela cunoștea instinctiv cuvintele din Romani 10:14. Ea știa că prietenii ei de la școală aveau nevoie de cineva care să ducă Evanghelia acolo. Cine va merge? Și cum vor afla ei, dacă nu merge nimeni?    

Dar cum vor chema pe Acela în care n-au crezut? Și cum vor crede în Acela despre care n-au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor?“ (Romani 10:14)

Să ne gândim puțin la copiii din Republica Moldova. Fiind o țară unde majoritatea oamenilor vorbesc românește, noi, ca români, avem oarecum obligația să dăm o mână de ajutor, neavând nevoie de translatori pentru aceasta (așa cum am avut nevoie în călătoria recentă în Turcia).

În perioada 25 februarie – 1 martie 2024, voi avea privilegiul să predau la un curs de instruire AMEC în Republica Moldova. Câteva biserici din țara vecină vor trimite credincioși din rândurile lor la biroul AMEC din Chișinău, pentru a fi instruiți despre cum să vorbească, într-un mod relevant copiilor din vremurile acestea, despre Domnul Isus.

Suntem aproape gata:

  • Instructorii sunt pregătiți și gata de plecare;
  • Credincioși sunt gata să fie instruiți ca să ducă Vestea Bună copiilor;
  • Materialele de predare de calitate sunt pregătite.

Dar încă mai avem nevoie de tine și de alți oameni care să se roage și să dăruiască pentru ca acest proiect să devină realitate.

N-ai vrea ca și copiii din Republica Moldova să creadă în Domnul Isus? Pentru aceasta au nevoie să audă despre El. Te invit ca, împreună, să facem tot ce putem ca și copiii din Moldova să audă despre El anul acesta.

Suma necesară este de 5.600 lei, și trebuie să o strângem până pe 22 februarie 2024.

Estera Grigore