This Campaign has ended. No more donations can be made.

Erika 1

„Trebuie să vii mai des acum …“ (cu Erika – jud. Cluj)

101%

„Trebuie să vii mai des acum, ca să recuperăm timpul pierdut din cauza pandemiei!“

Acestea sunt cuvintele uneia dintre mamele ai căror copii participă la Grupul Vestea Bună.

Copiii au avut de suferit în ultimul an din cauza faptului că nu s-au putut întâlni, nu au avut tabere și nu au avut parte de programul obișnuit la Grupul Vestea Bună. Suntem atât de recunoscători lui Dumnezeu că restricțiile s-au ridicat!  De aceea, în această vară dorim să facem tot ce putem ca să ducem copiilor Vestea Bună a Domnului Isus. De asemenea, dorim să-i ducem în tabără pe copiii care în mod normal participă la grupurile noastre, astfel încât să putem „să recuperăm timpul pierdut“.

„Veniți și mâine?“

 „Poți veni și luni, ca să nu mai așteptăm atât de mult?“

Este atât de minunat să vezi copii care au dorința de a învăța Cuvântul lui Dumnezeu și de a-L cunoaște mai bine pe Domnul Isus! Ei vor să petreacă timp cu El și cu noi.

Erika 2

În această vară, vom organiza Evanghelizări de 5 zile în județul Cluj, tabere de zi, Grupuri Biblice de Vacanță, și mă voi implica și în ajutorarea colegilor din Buzău, Dâmbovița și Olt în lucrarea lor cu copiii.

Fie ca mulți copii să creadă în Domnul Isus Hristos ca Mântuitor, iar eu să fiu o unealtă folositoare în mâna Lui, spre gloria Lui!

Vă mulțumesc pentru sprijinul și rugăciunile dumneavoastră!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Erika – lucrător AMEC în jud. Cluj


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.