Screen Shot 2022-10-19 at 18.48.42

Ucraina trebuie să știe

100%

Mapamondul urmărește știri cu privire la războiul din Ucraina ...

Mapamondul urmărește știri cu privire la războiul din Ucraina, cu atacuri, soldați și moarte. Dar sunt așa de încurajată să văd creștini din Ucraina care aleg „să nu se uite la ce se uită omul“, ci la adevărata nevoie majoră a copiilor și oamenilor din țara lor: nevoia de mântuire și speranță reală, prin Domnul Isus.

Această nevoie este conștientizată și de lucrătorii cu copiii din alte țări și recent am putut ajuta la echiparea unora dintre ei în cadrul unui curs la care am predat.

Estera

Pentru că lucrătorii AMEC din Ucraina ...

Pentru că lucrătorii AMEC din Ucraina au nevoie de ajutor ca să ducă Vestea Bună la cât mai mulți copii, și pentru că ei împărtășesc aceeași dorință de multiplicare ca și a noastră, împreună cu câțiva colegi AMEC din România vom merge în noiembrie în Ucraina pentru a ajuta lucrătorii cu copiii de acolo prin instruire, echipând cât mai mulți învățători pentru a duce Vestea Bună celor mici.

Dar, în afară de multiplicarea prin instruire, vom avea și privilegiul să vestim Evanghelia unor copii dintr-un spital din zona respectivă și din câteva sate.

Pentru 2.000 de astfel de pachețele pentru copii, dacă punem o punguță de jeleuri de 100 g (5 lei), se ajunge la cheltuieli pe care nu le putem acoperi singuri, adică 10.000 de lei.  

Predarea se va face în limba română, dar și cu traducere, în trei locuri diferite, și pe lângă instruirea propriu-zisă vom duce materiale pe care dorim să le punem la dispoziția lucrătorilor cu copiii de acolo, iar împreună cu materialele și dulciuri și obiecte de igienă, care vor însoți broșurile pentru copii.

Pentru 2.000 de astfel de pachețele pentru copii, dacă punem o punguță de jeleuri de 100 g (5 lei), se ajunge la cheltuieli pe care nu le putem acoperi singuri, adică 10.000 de lei.  De aceea vrem să oferim oportunitatea și altor creștini să se alăture proiectului, astfel încât, cât mai mulți copii ucraineni să aibă  șansa să audă Vestea Bună, dar și să primească o minimă dovadă de dragoste din parta noastră.

Nu știm care vor fi următoarele victime ale rachetelor, și nu noi deținem controlul, dar sunt lucruri asupra cărora deținem controlul – alegem să facem, și avem nevoie de ajutorul tău.

Mulțumim că vei fi alături de noi prin rugăciuni, dar și prin dăruirea ta. În cazul în care cunoști persoane care pot ajuta proiectul, dă vestea mai departe, ca să putem fi o binecuvântare pentru învățătorii și copiii din Ucraina .

În cazul în care contribuția ta sau a vreunei cunoștințe a ta, nu este financiară, ci de altă natură, te rugăm să iei legătura cu noi, și-ți vom pune la dispoziție lista cu lucrurile cu care se poate contribui.

Ucraina trebuie să știe … că Dumnezeu vede cea mai mare nevoie a ei, și trebuie să știe și soluția.

Vrei să facem parte din împlinirea acestei nevoi ?

AMEC

VREAU SĂ AJUT