This Campaign has ended. No more donations can be made.

GNC - Estonia

Umple rezervorul – Proiect misionar Estonia

100%

Autobuzul Vestea Bună

Autobuzul Vestea Bună le oferă copiilor din Estonia posibilitatea de a afla despre Domnul Isus și despre ce a făcut El pentru ei.

AMEC din Estonia a găsit o soluție pentru o zonă din Estonia, în care nu prea este posibil să fie organizate Grupuri Vestea Bună!

Autobuzul Vestea Bună a fost donat special în acest scop. Interiorul arată ca oricare alt loc în care se desfășoară un GVB obișnuit. Totuși, un aspect este mai special, și anume că autobuzul Vestea Bună merge la copii. Merge de la o școală la alta, de obicei în urma unei invitații și întotdeauna cu aprobarea părinților.

Estonia - țara unde Grupul Vestea Bună vine la tine!

AMEC România dorește să împărtășească cu tine această oportunitate de slujire. Proiectul „Umple Rezervorul“ va ajuta ca autobuzul Vestea Bună să parcurgă mulți kilometri și ca Vestea Bună să fie auzită de sute de copii. Autobuzul Vestea Bună are un rezervor de 250 litri. Un litru de combustibil costă 5,6 lei. Prin urmare un plin costă în jur de 1.400 lei Haideți ca împreună să fim o binecuvântare pentru lucrătorii AMEC din Estonia, dăruind pentru ca ei să poată face plinul a 4 rezervoare.

HSB Varstu 2019

AMEC din Estonia a găsit o soluție pentru o zonă din Estonia, în care nu prea este posibil să fie organizate Grupuri Vestea Bună!

Vă invităm ca împreună să fim o binecuvântare pentru misionarii și copiii din Estonia. Să umplem rezervorul autobuzului Vestea Bună!

Totul pentru El,

AMEC România


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.