radio Oli

Un calculator nou – Radio Vestea Bună

100%

Programul Rabla pentru un calculator de la Radio Vestea Bună

Când decizi că un aparat electric sau electronic are nevoie să fie înlocuit? De obicei, când acesta dă semne de oboseală, de uzură, primeşti diverse notificări, sau bineînţeles, când acesta încetează să mai funcţioneze.

În cazul calculatorului, înţelept este să îl schimbi din timp, când are o anumită vechime, când vezi că se blochează în timp ce lucrezi, şi când stai cumva cu teama zilei în care se va închide de tot şi vei pierde informaţii importante de pe el.

Aici la Radio Vestea Bună edităm materiale care dăinuiesc mulţi ani, şi mulţi copii sunt binecuvântaţi de Dumnezeu prin auzirea emisiunilor noastre.

Unul din calculatoarele pe care edităm, se află în acest stadiu şi am dori să îl schimbăm cât mai curând posibil. Dimensiunea mare a înregistrărilor, a materialelor înregistrate, apoi a produsului final, care niciuna dintre acestea nu trebuie să se piardă, cât şi viteza încetinită a calculatorului vechi de aproximativ 10 ani, ne-au determinat să luăm această hotărâre.

Avem nevoie de ajutorul tău pentru a cumpăra un calculator şi un monitor nou pentru a le folosi astfel încât multe alte emisiuni să fie editate, să ajungă în grila de programe a radioului, şi mulţi copii şi părinţi să beneficieze de ceea ce vor auzi.

Credem că Dumnezeu te va folosi şi pe tine în lucrarea de la Radio Vestea Bună, şi în acest fel.

Îţi mulţumim pentru că simţi alături de Radio Vestea Bună!
Echipa RVB

VREAU SĂ AJUT