This Campaign has ended. No more donations can be made.

Ene - project Ianuarie 2024

Uși deschise și mai multe oportunități (cu Teo & Ramona)

100%

Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru darul Lui nespus de mare!

Chiar dacă a trecut sărbătoarea nașterii Domnului nostru, nu putem să nu avem o inimă mulțumitoare pentru tot ce a făcut Dumnezeu pentru noi prin Fiul Său! Multe uși deschise și noi oportunități ne stau în față și în anul acesta, și, cu încredere în Dumnezeu, putem privi înainte spre tot ce a pregătit El pentru noi.

O mărturie de anul trecut de la instruirile de Crăciun ne încurajează mult în ceea ce facem și în lucrarea pe care o avem cu învățătorii de copii și adolescenți: „Mulțumim mult pentru tot ceea ce faceți pentru noi și pentru copii. În urma întâlnirii de instruire, voi ști cum să explic mai clar Evanghelia și să fiu atentă la toate părțile mesajului ei, ca să le pot menționa și explica în lecția biblică! Mulțumim și pentru materialele de calitate de la AMEC!“

După cum știți, de o vreme Dumnezeu ne-a chemat să ne implicăm și în lucrarea din Republica Moldova, și credem că El Se va îngriji în continuare de bugetul nostru, care este în continuă creștere în această perioadă. Dorim ca El să fie slăvit prin fiecare întâlnire pe zoom și prin fiecare vizită pe care o vom face și anul acesta în Moldova, cu ajutorul Lui! 

Echipa din Moldova este o binecuvântare pentru noi, deoarece colegii de acolo împărtășesc Evanghelia cu copiii și folosesc fiecare ocazie pe care o au ca să ducă vestea bună copiilor din țara lor. Dorim să fim o binecuvântare și pentru ei și încercăm să-i vizităm cât mai des posibil. În acest fel, putem sluji împreună. Scopul acestui proiect este de a susține partea din slujirea noastră care ne permite să ne implicăm în lucrare alături de echipa din Moldova.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră, care este o binecuvântare pentru județele Prahova, Ialomița și alte zone din România, precum și pentru Moldova. Copiii au nevoie să audă despre Mântuitorul și noi vrem să facem tot ce ne stă în putință ca ei să audă vestea bună și Dumnezeu să fie glorificat.

Vă mulțumim că susțineți această lucrare.

Teo & Ramona Ene