Brezoaie - proiect

Vă așteptăm cu brațele deschise … (fam. Brezoaie)

25%

„Vă așteptăm cu brațele deschise, cu inimi curate și cu gânduri bune“

brezoaie - 2

„Vă așteptăm cu brațele deschise, cu inimi curate și cu gânduri bune“, au fost cuvintele unui director de școală vizavi de programul pe care doream să îl desfășurăm cu ocazia Nașterii Domnului în școala dumnealui.

Slavă Domnului pentru fiecare ușă deschisă pentru Evanghelie în luna decembrie 2023. Mulțumim tuturor pentru implicare, pentru rugăciuni și pentru darul financiar oferit. Pentru că ai ales să te implici, peste 1.800 de copii au fost evanghelizați!

Lunile care ne stau înainte sunt presărate cu multe călătorii, motiv pentru care îți solicităm ajutorul. Roagă-te împreună cu noi ca Domnul să ne dea sănătate, protecția Sa pe drum, dar și să pregătească resursele necesare.

Vom călători pentru a oferi instruire învățătorilor (tocmai ne-am întors de la un curs de instruire desfășurat în nordul țării), pentru a desfășura programe cu copiii în cadrul Grupurilor Vestea Bună și Grupurilor de Adolescenți, și pentru a vizita bisericile care ne susțin. Ar fi un mare ajutor dacă Domnul ar pregăti, prin oamenii Săi, finanțele necesare călătoriilor și lucrării noastre directe, adică circa 10.000 lei.

Vrei să te rogi împreună cu noi pentru această nevoie? Vrei să te implici? Orice sumă este binevenită pentru a ajuta la finalizarea proiectului!

Cu  mulțumiri,

Cosmin și Tatiana Brezoaie

Brezoaie 3

2 Corinteni 9:7 „Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui…“

VREAU SĂ AJUT