Vestea Bună pentru România – Olt 2024

0%

Ce este Vestea Bună pentru România (VBR) – 2024?

Vestea Bună pentru România este un eveniment anual în calendarul AMEC. Scopul nostru este să ducem Vestea Bună la cât mai mulţi copii dintr-un judeţ, în timpul unei săptămâni de vară, prin evanghelizări de 5 zile.

În 2024, campania Vestea Bună pentru România se ţine în Olt un judeţ unde sunt încă mii de copii care nu au auzit această Veste Bună: că Isus Hristos este viu, şi, ca urmare a faptului că El a murit şi a înviat, ei pot să aibă pace cu Dumnezeu. Este o veste ce merită răspândită!

Despre VBR

A început în 2010
Are la bază parteneriatul cu bisericile locale
Evanghelizează mii de copii într-o săptămână
Dă posibilitatea tinerilor să-I slujească lui Dumnezeu
Influenţează vieţi!

„Ce este Vestea Bună pentru România?“, au întrebat oamenii, după ce au văzut aceste cuvinte scrise pe tricourile noastre. Lăudat să fie Domnul că vestea harului mântuitor al Domnului Isus a fost vestită la mii de copii, care au auzit că există un Mântuitor, şi că El a venit ca să-i mântuiască de păcatele lor. Ce veste minunată!

Când, unde şi cum în 2023?

între 27 iulie – 3 august 2024 vom desfăşura evanghelizări de 5 zile
în cât mai multe locuri, pe tot cuprinsul judeţului Olt
în anii precedenţi s-au ţinut şi până la 103 evanghelizări în locuri diferite în aceeaşi săptămână

Aşteptăm ca Dumnezeu să facă şi în acest an lucruri mari.

VBR_small-02

Sunt bucuroasă că Dumnezeu mi-a dat posibilitatea să duc Vestea Bună copiilor din Iași (o voluntară).

Cred în Tine. Îți mulțumesc că ai făcut posibil ca și eu să am păcatele iertate (un copil).

Susține campania VBR Olt - 2024

Lucrători AMEC şi voluntari, împreună cu bisericile locale vor duce Vestea Bună la cât mai mulţi copii. Şi, în fiecare an, vedem cum Dumnezeu merge înaintea noastră.

Nu rata ocazia de a lua parte la campania Vestea Bună pentru România – Olt 2024! Rugăciunile tale, darul tău financiar şi ajutorul tău practic VOR AVEA CA REZULTAT faptul că mulţi copii vor auzi Vestea Bună în această vară!

Vino să răspândeşti Vestea Bună împreună cu noi, ca viaţa copiilor din Cluj să fie transformată de El. Această Veste Bună merită răspândită!

VREAU SĂ AJUT