This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_Dulcianu_ROM

„Voi ați fost biserica mea…“ (fam. Dulcianu – jud. Iași)

100%

„Voi ați fost biserica mea...“

Acestea sunt cuvintele pe care ni le-a scris P., o fostă învățătoare de la un grup de copii. Când în urmă cu aproximativ 6 ani ajungeam în localitatea K., această fată era pe atunci una dintre adolescentele care veneau cu conștiinciozitate la grupuri – atât la cel de copii, cât și la cel de adolescenți. În ultimii ani, înainte să plece la studii, ne-a ajutat ca învățătoare la Grupul Vestea Bună din localitatea K. Acum P. ne-a scris că a reușit să găsească o biserică în care să se închine, că a primit botezul și ne-a încurajat cu aceste cuvinte: „Cel mai tare vă simt lipsa când sunt la biserică. Practic, voi ați fost biserica mea…“

Oare pentru câți alți copii suntem biserică?

În timp ce scriu aceste rânduri mă gândesc: Oare pentru câți alți copii suntem biserică? Oare câți alți copii învață despre Dumnezeu doar la întâlnirile noastre?

(A nu se înțelege că suntem un substitut pentru biserică sau încurajăm aceasta; din contră, noi încurajăm pe toți copiii să se alăture unei biserici locale și să o frecventeze.)

Cu siguranță, pentru unii copii, întâlnirile de Grupul Vestea Bună sunt singurul loc în care se pot închina lui Dumnezeu împreună cu alții. Și am vrea să continuăm întâlnirile cu acești copii, dar avem nevoie de ajutor. Din calculele noastre, pentru combustibil, materiale (pentru lucrarea directă cu copiii și pentru cursurile la care predăm online), diferite premii și alte lucruri necesare în perioada următoare, ar fi nevoie de 4.500 lei.

Vă mulțumim tuturor celor ce ne veți ajuta cu rugăciunile și darurile voastre.


Pentru slava Sa,

Dulcianu Liviu și Anca


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.