This Campaign has ended. No more donations can be made.

Cover2 CT

„VREM ÎN TABĂRĂ!” – cu Theo & Flory

128%

„VREM ÎN TABĂRĂ!”

„Desigur că vrem să lăsăm copilul în tabără, dar …”

De fiecare dată când auzim din partea unor părinți acest „…dar …”, știm ce urmează – lipsa de finanțe. Din păcate, în perioada aceasta, tot mai multe familii sunt nevoite să se gândească mai mult la a economisi (la fel ca mulți dintre noi, de altfel).

Ne-am bucurat să vedem fericirea de pe fețele copiilor când le-am spus că mergem în tabără și vara aceasta. O parte din ei nu știu însă de problemele financiare cu care se confruntă părinții. Am vorbit cu părinții, și o parte din ei ne-au dat răspunsul cu „… dar … ”. Le-am spus ca ei să pună cât pot, și că de restul se va ocupa Domnul. Acum suntem și noi curioși cum se va ocupa El de „restul” ☺️.

Planuri

Anul acesta vrem să mergem în Deltă la finalul lunii iunie (26 iunie – 2 iulie). Avem momentan 3 fetițe de care știm sigur că părinții nu își permit să le lase, și alți copii care pot, dar își pot plăti doar parțial biletul de tabără.

Imaginie interior

Cu situația mondială în care ne aflăm, și combustibilul în creștere, avem de achitat și transportul, care este momentan în jur de 4000 de lei (sperăm să nu mai crească prețul combustibilului între timp).

Un total pentru care ne rugăm în perioada aceasta ar fi de 6500 de lei pentru a putea lua toți copiii pe care ni i-am propus până acum în tabără.

Dacă Domnul îți pune pe inimă să ne ajuți să putem merge în tabără, apasă butonul VREAU SĂ AJUT, și dăruiește atât cât ți-a pus Domnul pe inimă. Noi îți mulțumim pentru orice sumă .

Mulțumim de asemenea celor care vă veți ruga pentru noi și acest proiect.

Theo și Flory Bazâru

Lucrători AMEC în judeţul Constanța


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.