africa - nov 2019

NOUTĂȚI PROIECT AFRICA – NOIEMBRIE 2019

Dragi prieteni,

Vă anunţăm cu multă bucurie că, în total, 16.650 de Cărţi fără Cuvinte au ajuns sau vor ajunge în curând în Africa. Aceste cărţi vor fi folosite pentru a duce Evanghelia la mii şi mii de băieţi şi fete. Vă mulţumim că aţi donat cu atâta generozitate! O parte din costul de transport a fost acoperit de altcineva, ceea ce a însemnat că din banii primiţi am reuşit să tipărim mai mult de 10.000 de cărţi. Încheiem acest proiect prin harul şi ajutorul lui Dumnezeu.

Totuşi, vă spunem şi o veste tristă. Poate vă amintiţi de Stephen – liderul din Malawi, care ne-a relatat, într-o înregistrare video, că aceste cărţi sunt o unealtă minunată pentru a face evanghelizare în Africa. Ei bine, Stephen a murit într-un accident de maşină, şi acum este cu Mântuitorul Lui pe care L-a slujit cu atâta credincioşie. Soţia lui încearcă să continue lucrarea cu copiii în această ţară. Rugaţi-vă pentru soţia lui Stephen şi pentru lucrarea cu copiii din Malawi.

Această întâmplare ne aduce aminte într-un mod aşa de puternic faptul că trebuie să facem tot ce putem, atât timp cât putem, întrucât nu ştim ce ne rezervă viitorul. Fie ca povestirea vieţii lui Stephen să ne amintească fiecăruia dintre noi să slujim cât mai mult, să dăm cât mai mult, să ne rugăm cât mai mult … pentru slava Lui!

AMEC – România