Children AMEC reading literatura (5)

Bine ați venit

Fiecare copil este o campanie organizată de AMEC cu scopul de a promova proiectele asociației.

Nu știu cum ai ajuns pe această pagină, dar mă bucur și îți urez un sincer și călduros: „Bine ai venit!”

Pot doar să presupun că prezența ta aici este datorată interesului tău pentru lucrarea de evanghelizare a copiilor din România.

Te invit să te îmbarci cu noi în această aventură la care ne-a chemat Domnul, de a duce Evanghelia curată și adevărată celor mai mici din țara noastră.

Nu îți promitem că va fi ușor sau lipsit de sacrificii (nici nu am vrea să fie altfel), dar îți promitem că va fi plin de împlinire, știind că suntem implicați într-o lucrare aliniată voii Sale, o lucrare cu valoare veșnică.

Invitația noastră este să intri în parteneriat cu noi în marea misiune de câștigare de suflete tinere pentru Împărăția veșnică a lui Dumnezeu.

Acest parteneriat îți va aduce cel mai mare profit cu cea mai mare durată. Nu este o glumă, nu este un slogan! Este pur și simplu un mare adevăr!

În încheiere doresc să împărtășesc cu tine două versete, care, sper că vor fi o încurajare pentru tine.

2 Corinteni 8:4 „Şi ne-au rugat cu mari stăruinţe pentru harul şi părtăşia la această strângere de ajutoare pentru sfinţi.”

2 Corinteni 8:5 „Şi au făcut aceasta nu numai cum nădăjduisem, dar s-au dat mai întâi pe ei înşişi Domnului, şi apoi nouă, prin voia lui Dumnezeu.”

 

Speranța mea este să te dăruiești Domnului în lucrarea Sa, chiar și prin: „harul şi părtăşia la această strângere de ajutoare pentru sfinţi.”

 

Cu apreciere,

Iulian Mangalagiu

Director național, AMEC

1 comment

  1. Cătălin 8 ani ago 6 februarie 2016

    Apreciez lucrarea pe care o faceți cu copiii. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

    REPLY

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *