Îl lăudăm pe Domnul că a binecuvântat planurile

O vacanță altfel. 

Aceasta ne-a fost dorința pentru mulți copii vara aceasta. Și așa a fost. Mulți copii au aflat pentru prima dată într-un mod corect despre lucrarea plină de dragoste a Mântuitorului pentru fiecare dintre ei. 

Îl lăudăm pe Domnul că a binecuvântat planurile noastre cu privire la această vacanță de vară, indiferent că vorbim despre protecția Lui în călătoriile noastre sau despre faptul că El s-a îngrijit, prin credincioșii Lui, să avem bani pentru toate lucrările de vară. 

Apreciem modul în care ai ales să te implici împreună cu noi, fie că te-ai rugat sau că ai dăruit pentru lucrarea noastră. În timpul distribuirilor de tractate, o doamnă ne-a spus: Ce ne bucurăm că ați trecut și prin satul nostru. Este frumos un tractat, dar avem nevoie de mai mult. Continuă să te rogi pentru cei care nu-L cunosc pe Domnul ca Mântuitor al lor personal, și pentru lucrători care să le explice lucrarea lui Dumnezeu. 

Domnul a lucrat minunat și în timpul evanghelizărilor în aer liber. Sute de copii au avut ocazia să afle că ei se pot întoarce la Cel care și-a dat viața pentru ei. O fetiță de-a spus, la finalul unui program: Ce lucru fain a făcut Dumnezeu. Vreau să spun și părinților mei ce am auzit aici. Continuă să te rogi pentru cei care au auzit despre cum se pot întoarce la Dumnezeu, ca ei să ia această decizie cât mai curând. 

Domnul nu s-a oprit aici. El a continuat să lucreze și în timpul unui program special numit Ce vrei să fii când vei fi mare? Pe lângă un program biblic, cu lecții, cântări, versete și jocuri, 5 credincioși și-au prezentat  meseria și ce pot face ei pentru Domnul în slujba lor. Copiii au putut afla că și în meseria de jandarm, bucătar, inginer, muzician și profesor îl poți sluji pe Dumnezeu, Un copil a exclamat: Nu știam că poți să fii un jandarm creștin și că poți să-L onorezi pe Dumnezeu într-o astfel de meserie. Continuă să te rogi pentru copii, ca indiferent de meseria pe care o aleg, să decidă să-L onoreze pe El. 

Tabăra a fost un alt loc în care Dumnezeu a lucrat. 65 de copii au petrecut un timp frumos, cu lideri devotați și bine pregătiți. Evenimentele din viața Esterei, despre care am studiat în tabără, i-au făcut pe copii șă se gandească la faptul că Dumnezeu poate lucra și în viața lor. Un băiat a spus într-una din zile: Ah, păcatul meu este o problemă! Nu știam asta. Acum înțeleg de ce Dumnezeu ne cere să fim sfinți, pentru că El este sfânt. Continuă să te rogi pentru copiii care au fost în tabără și care au auzit despre cum vrea Dumnezeu să lucreze în viața lor, ca ei să îl aleagă pe El și să-l onoreze cu viața lor. 

Te-ai implicat împreună cu noi vara aceasta și Dumnezeu a lucrat. Îți mulțumim și ne rugăm ca Domnul să te binecuvânteze. 

Pentru mulți copii, a fost o vacanță altfel. Unii l-au primit pe Domnul Isus, alții și-au consolidat credința în El. Ne rugăm ca El să continue să lucreze în viața copiilor. 

Împreună cu tine, pentru mântuirea copiilor, 

Ionuț și Mădălina Mateescu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *