Vestea Bună Pentru România a început sâmbătă 13 iulie 2019

Sâmbată , 13 iulie, a avut loc deschiderea campaniei de evanghelizare VBR 2019, la Biserica Creștină După Evanghelie din Târgoviște. Lucrători AMEC, voluntari din țară și din bisericile locale, au petrecut un timp binecuvântat împreună în care s-au rugat, încredințând acest proiect în brațul Domnului. Suntem conștienți, că fără ajutorul lui Dumnezeu, acest proiect nu ar putea avea loc. El deschide ușile pentru ca Evanghelia să ajungă la copiii care, nu au auzit niciodată de El, și ce a făcut El pentru ei.

Planul este ca să mergem cu Evanghelia în peste 40 de locații. Echipele sunt pregătite. Materialele de evanghelizare au fost împărțite și instruirea a avut loc. De asemenea acest proiect a fost pregătit cu multă rugăciune, deci suntem gata!

Continuați să vă rugați:

  1. Pentru vreme bună – întâlnirile, în marea lor majoritate, au loc afară, de aceea este important ca vremea să fie bună.
  2. Protecție în călătorie – echipele călătoresc în fiecare zi spre locațiile unde au loc evanghelizările.
  3. Uși deschise pentru Evanghelie – ca mulți copii să audă Cuvântul lui Dumnezeu și să găsească pacea Lui ca rezultat al auzirii mesajului.

Așteptăm să vedem cum va răspunde Dumnezeu la rugăciuni.

 

AMEC România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *