CONFERINȚA DIN HUNEDOARA A AVUT LOC … 87 DE ÎNVĂȚĂTORI AU FOST BINECUVÂNTAȚI DATORITĂ ȚIE!

Suntem foarte mulțumitori pentru conferința care a avut loc la Călan (Hunedoara), pe 8 martie. 19 biserici au fost reprezentate și 87 de lucrători cu copiii au fost binecuvântați ascultând atât Cuvântul lui Dumnezeu cât și multe idei practice despre cum să-L glorifice pe Dumnezeu în lucrarea pe care o fac, și cum să-i ajute și pe copii să facă la fel.

Mulțumim frumos pentru că ați dăruit pentru acest proiect! Sunteți o binecuvântare pentru acești învățători. Ei au fost încurajați să continue să-I slujească Domnului.

În programul conferinței a fost un timp special dedicat mărturiilor. O învățătoare ne-a spus următoarea mărturie: „Sunt învățătoare la grădiniță și sunt foarte mulțumitoare că în România ne mai putem ruga cu copiii și mai putem să le citim din biblie. Copiii cu care lucrez Îi mulțumesc lui Dumnezeu înainte de masă. Într-o zi am lipsit de la grădiniță iar învățătoarea, care m-a înlocuit, nu a văzut de ce ar fi oportun ca să se roage copiii înainte de masa. Copiii însă, au vrut să se roage și i-au spus învățătoarei, rând pe rând fiecare, că vor să se roage. Unul din cei mai timizi copii din grupă a spus hotărât: fie ce-o fi, eu tot mă voi ruga!“

Am auzit și alte relatări despre copii care sunt deschiși la Cuvânt și vor să afle multe despre Dumnezeu.

Copiii își pot forma obiceiuri bune încă de la o vârstă foarte fragedă! Ei vor să afle mai multe despre Dumnezeu! Fie ca să găsim fiecare dintre noi moduri în care să investim în acești copii, care atunci când vor crește vor fi o influneță bună în societate.

Mulțumesc pentru că ați investit în cei care duc Evanghelia copiilor!