DB - 19 iulie 2019 - 1

Vestea Bună Pentru România vineri 19 iulie 2019

Proiectul VBR Dâmbovița 2019 a ajuns la final. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru o săptămână în care am văzut răspunsuri la rugăciuni și în care mesajul Evangheliei a fost transmis la sute de copii și adulți. Dumnezeu a făcut posibil că să mergem în 51 de locații unde 1464 de copii au auzit Evanghelia. De asemenea, în acestă săptămână au fost distribuite 18 000 de tractate și broșuri evanghelistice.

Dumnezeu a pregătit inimile copiilor ca să primească Cuvântul Său. La una din locații, atunci când copiii au fost întrebați ce și-ar dori cel mai mult să aibă, un băiat a răspuns:  „Viața veșnică.“ Ce har ca să avem ocazia să îi spunem despre Cel care poate da viața veșnică!

În alt loc, biserica locală se închisese de 5 ani și în tot satul mai era o singură credincioasă cu vârsta de 85 ani. După ce timp de o săptămână 30 de copii au participat la program în fiecare zi, pastorul din localitatea învecinată a spus că trebuie să redeschidă biserica.

Credincioșii din județul Dâmbovița sunt doritori să continue lucrarea cu copiii în mod regulat. Cuvântul lui Dumnezeu a fost semănat în 51 de locații, acum așteptăm cu credință ca Dumnezeu să lucreze mai departe.

Un frate care se roagă cu credincioșie pentru lucrarea AMEC a spus: „Sigur sunteți încântați!“ Da, suntem! Suntem încântați de tot ce a făcut Dumnezeu, Lui îi dăm slavă pentru încă un proiect VBR prin care ne-a amintit că El continuă să lucreze în țara noastră chiar și în vremurile acestea pe care le trăim.

AMEC România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *