DB - 18 iulie 2019 - 1

Vestea Bună Pentru România joi 18 iulie

Dacă-i despre Dumnezeu, vreau s-o citesc!

Săptămâna aceasta au avut loc, în multe localități, distribuiri de tractate și broșuri evanghelistice. În unele localități nu a fost ușor să se organizeze întâlniri cu copiii în aer liber și de aceea s-a mers cu Evanghelia în format tipărit. Mulți adulți au fost bucuroși să primească broșuri despre Dumnezeu, cineva chiar a spus: Dacă-i despre Dumnezeu, vreau s-o citesc! Dumnezeu fie lăudat pentru că săptămâna aceasta putem duce Evanghelia și adulților.

Știm că mai mult de 1400 de copii au auzit Vestea Bună despre ce a făcut Dumnezeu prin Fiul Său, unii doar o dată, dar cei mai mulți în fiecare zi, și că mii de tractate au fost împărțite copiilor și adulților. Ce binecuvântare!

Rugați-vă pentru mâine, ultima zi a proiectului:

  1. Ca fiecare copil să aibă posibilitatea de a continua să învețe despre Dumnezeu în zona lui, ascultând Radio Vestea Bună sau din lecțiile Cursului Biblic prin Corespondență.
  2. Înțelepciune pentru echipe și pentru liderul echipei să fie sensibil la călăuzirea Duhului Sfânt.
  3. Broșurile care au fost distribuite să fie citite și să binecuvânteze atât pe cei mici cât și pe cei mari.

Copiii, tinerii și adulții pot avea pace cu Dumnezeu prin Domnul Isus Hristos, iar săptămâna aceasta au aflat cum. Mulțumim frumos pentru că ați fost parte a proiectului Vestea Bună Pentru România, Dâmbovița 2019.

Echipa AMEC

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *