DB - 17 iulie 2019 - 1

Vestea Bună Pentru România miercuri 17 iulie

Proiectul VBR este o săptămână specială din calendarul AMEC; implică mult efort, totul pentru ca Evanghelia să ajungă,într-o săptămâna, la cât mai mulți copii. Fiecare an e diferit, însă de fiecare dată experimentăm binecuvântări speciale la VBR.

  1. Voluntarii și credincioșii din zona respectivă arată dragostea lor pentru Dumnezeu și pasiunea lor pentru evanghelizare. Ei dau timpul lor liber, sau concediul lor, investesc bani și arată, prin tot ceea ce fac, că sunt convinși că Evanghelia schimbă vieți.
  2. Copiii vor să audă despre Dumnezeu și ce a făcut El pentru ei. Dumnezeu a pus gândul veșniciei în om, iar evanghelizările de 5 zile scot în evidență faptul că copiii au dorința de a învăța despre Dumnezeu.
  3. Dumnezeu mai este la lucru în țara noastră, El schimbă vieți. Într-o Europă din ce în ce tot mai secularizată putem fi descurajați de interesul tot mai scăzut față de Cuvântul lui Dumnezeu. Însă când are loc proiectul VBR vedem că lucrurile arată diferit!
  4. Iar noi, lucrătorii AMEC, facem ceea ce ne place să facem – distribuim literatură pentru evanghelizări, instruim pe credincioșii dornici să se implice în evanghelizări, lucrăm cu bisericile locale, totul pentru a răspândi cât mai bine mesajul Evangheliei.

În zilele următoare copiii vor deveni tot mai conștienți de nevoia lor de a avea Mântuitor. Fie ca ei să cunoască mântuirea care vine de la Singurul care poate mântui.

Mulțumesc pentru rugăciuni și pentru că dăruiți pentru acest proiect. Efortul vostru are o mare influneță în viețile copiilor.

Echipa AMEC

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *