David Șuclea – despre AMEC și fiecarecopil.ro

 

Salut, sunt David Suclea, administratorul platformei online FIECARECOPIL.RO

Până acum 2-3 ani nu m-am întrebat niciodată dacă AMEC mai există.  Deși în copilaria mea împreună cu sora mea și alte sute, mii de copii corespondam cu ei prin poștă.  Ne trimiteau cursuri, ne premiau, ne-au învățat multe lucruri despre Dumnezeu, pot spune că au participat la consolidarea credinței mele.

Dumnezeu a făcut în așa fel încât drumurile noastre s-au intersectat, faptul ca au deschis un post de radio a făcut să ne cunoaștem.

Să ai parte să-L cunoști pe Dumnezeu încă de copil este cu adevarat o binecuvantare, o binecuvantare de care toți copiii ar trebui să beneficieze.

Dacă ești și tu unul dintre cei care au completat „cursurile AMEC” atunci când erai copil, în continuare mă voi adresa ție.

Asociația Misionară pentru Educarea Copiilor, într-un cuvant AMEC, înca există. Mai mult decât atât, proiectele care se desfasoară în aceasta asociație sunt multe și complexe.

AMEC  a deschis un radio pentru copii, Radio Vestea Bună. Singurul post de radio creștin online pentru copiii și părinții din România. Muzică pentru copii, povestiri biblice, lecții de limbă engleză, concursuri, premii… o mulțime de lucruri dedicate familiei în special celor mici.

AMEC organizează tabere de vară pentru copii, 5-7 zile în care programul copiilor este 100% ocupat de activități precum drumeții, competiții, jocuri sportive, lecții biblice… vești bune și VESTEA BUNĂ. Ce mai, în câteva cuvinte:  COPILĂRIE la SUPERLATIV!

AMEC organizează proiectul „Vestea Bună pentru România”, un eveniment anual în care un întreg județ are parte de evanghelizare în rândul copiilor. Zeci de învațatori, sute de jocuri și lecții biblice în cât mai multe orașe și sate posibile. Proiect care își propune să evanghelizeze mii de copii.

AMEC are zeci de angajați și sute de voluntari răspândiți în întreaga țară, care se ocupă într-un mod organizat de cat mai mulți copii posibil.

AMEC continuă și astăzi „Cursul biblic prin corespondență”, curs pe care l-ai parcurs și tu în copilăria ta… Şi astăzi sunt mii de copii care aşteaptă scrisoarea în poştă, aşteaptă ca, într-un mod sau altul, să audă Vestea Bună pe înţelesul lor.

Acestea sunt doar câteva din proiectele și activitățile AMEC.

De ce ți-am spus toate aceste lucruri? De ce? Știi foarte bine și sper să nu eziți să te implici.

A venit rândul tău! Chiar astăzi e nevoie de tine pentru ca Vestea Bună să poată fi dusă la cât mai mulți copii. Intră pe site-ul fiecarecopil.ro, dăruiește cu bucurie și Dumnezeu a facut-o. și o face în continuare pentru tine. Fă din asta un obicei, susține permanent această mare lucrare de misiune pentru copiii pe care ni i-a dat Dumnezeu, pentru viitorul țării noastre, pentru viitorul bisericii, pentru veșnicia copiilor.

Fiecare copil merită să audă VESTEA BUNĂ! www.fiecarecopil.ro

  1. Apropo, dacă ești unul dintre cei cu care ai corespondat, asteptăm să ne scrii sau sa ne dai un telefon și neaparat UN LIKE pe facebook.