DSC_0050

Mulțumim!

 

Dragi prieteni AMEC,

 

Vă mulţumim aşa de mult că aţi dăruit, ca mulţi copii din România să poată să participe şi anul acesta la o tabără de vară! A fost un an deosebit, şi vă mulţumim că aţi avut o parte în lucrurile minunate care s-au întâmplat. La începutul verii am avut încrederea că Dumnezeu va folosi taberele pentru a lucra în viaţa multor copii, şi El într-adevăr a făcut aceasta.

Toată vara ne-am bucurat să primim rapoarte din diferite zone, prin care eram anunţaţi că tabăra a decurs bine, că Dumnezeu a purtat de grijă de banii necesari, şi – lucrul cel mai frumos dintre toate – că mulţi copii L-au primit pe Mântuitorul în inima lor! Lăudat să fie Domnul pentru aceasta!

1.932 de copii au participat la taberele AMEC în această vară, şi o parte dintre ei ne-au făcut cunoscut faptul că au crezut în Domnul Isus ca Mântuitor.

 

O fată numită „V“, a spus:

„Aş vrea să mulţumesc fiecărei persoane care a dăruit, ca eu să pot să vin în tabără. Aici am trăit cele mai frumoase momente din viaţa mea. Acum aş vrea ca viaţa mea să fie schimbată. Nu mai vreau să păcătuiesc aşa de mult, şi vreau să-I slujesc lui Dumnezeu cu toată viaţa mea. La această tabără, m-am hotărât să-I slujesc lui Dumnezeu.“

„C“ a spus:

„Dragă susţinătorule, aş vrea să ştii că am învăţat multe lucruri despre Dumnezeu, şi am mâncat mâncare într-adevăr bună (şi cât de multă am vrut). Am fost şi în excursie. Mi-ar plăcea să vii aici şi să vezi cu ochii tăi. Îţi mulţumesc aşa de mult că ai făcut posibil ca şi eu să fiu aici!“

„T“ a spus:

„Îţi mulţumesc că ai dăruit, ca eu să pot să vin în tabără. Am învăţat despre Domnul Isus. Sunt fericită că luni L-am primit pe Domnul Isus în viaţa mea.“

Unul din lucrători a spus:

„N“ a fost cel mai neascultător copil în tabără, şi totuşi el a fost unul dintre copiii care L-a primit pe Domnul Isus ca Mântuitor. După ce s-a rugat lui Dumnezeu, el a spus: „Simt ca şi cum mi s-a luat o povară“.

Povestirile şi mărturiile referitor la ceea ce a făcut Dumnezeu continuă să aibă ecou de-a lungul României. Îi mulţumim lui Dumnezeu şi vă mulţumim şi vouă pentru încă un an binecuvântat cu tabere deosebite în România.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Iulian Mangalagiu
tabara2


 

Dacă vrei să fii la curent cu mărturii din lucrarea AMEC, și să afli diferite moduri în care te poți implica, înregistrează-te, pentru a primi scrisoarea periodică de pe site-ul Fiecare Copil.

[mc4wp_form id=”1940″]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *