music_camp_amec

Prima Tabără de muzică – AMEC 2017

„Strigaţi de bucurie către Domnul, toţi locuitorii pământului!“ Psalmul 100:1

Cântări pline de bucurie au putut fi auzite la Centrul AMEC în timpul vacanţei semestriale de la începutul lunii februarie, când 30 de copii au venit aici la prima tabără de muzică ce s-a ţinut vreodată la acest centru. În fiecare zi ei au învăţat despre chitară, au ţinut-o, au acordat-o, i-au ascultat pe alţii şi au cântat singuri şi împreună. Fiecare a lucrat din greu ca să-şi îmbunătăţească îndemânarea. Unii dintre participanţi nu cântaseră niciodată înainte, alţii ştiau să cânte puţin, şi împreună au învăţat şi au progresat.

În fiecare dimineaţă copiii au învăţat despre viaţa regelui David, care a fost, printre altele, şi un mare muzician, scriind mulţi psalmi din Biblie. În timpul săptămânii copiii au memorat Psalmul 23, s-au bucurat să-şi facă noi prieteni şi au făcut o plimbare în centrul Sibiului. Totuşi, majoritatea timpului a fost petrecut exersând şi iarăşi exersând. Şi-au însuşit abilităţi noi, şi, credem că sunteţi de acord cu noi că frumosul concert de la sfârşit a arătat că toţi au lucrat din greu şi au făcut o lucrare excelentă.

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru posibilitatea pe care ne-a dat-o să organizăm această tabără de muzică, şi avem încrederea că acesta este primul dintr-un şir de evenimente asemănătoare.

Întregul concert de vineri

 

 

 

1 comment

  1. LAURA 1 an ago 29 iunie 2017

    Super. Mai sunt si alti copii interesati. Cum putem si noi sa venim in tabara??? Pentru la anul???

    REPLY

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *