Tabara cu Lego

Cu ceva timp în urmă, am promovat proiectul Știm că Dumnezeu face minuni și astăzi! Într-adevăr, Dumnezeul nostru este un Dumnezeu mare care încă face minuni.

Iată o scurtă mărturie de la Attila si Tunde, lucrătorii AMEC din județul Bihor:

 

Vineri seara, de la ora 19.00 am avut festivitatea de încheiere a construcției cu LEGO (din cauza timpului scurt pe care l-am avut la dispoziție, doar cca. 70% din totalul construcției am reușit să-l facem). Am invitat din sat la acest program, atât copii cât și adulții (copiii au venit cu părinții dar și cu bunicii). Spre bucuria noastră, am fost total în jur de 150 de persoane. Copiii noștri de la tabără au avut un program cu cântările și versetele pe care le-au învățat în tabără, după care Jürgen (invitatul nostru) a avut mesajul de evanghelizare. Eu am condus programul, și din față am văzut cum toți participanții care au venit la acest eveniment, au fost foarte atenți. După mesajul lui Jürgen, am avut un timp de rugăciune. Mai mulți copii din tabără s-au rugat, dar și adulți veniți din sat. După terminarea programului de evanghelizare, Jürgen i-a invitat pe toți să viziteze orașul și cetatea construită de copii. Toți au fost fascinați de lucrarea pe care au făcut-o copiii. Am avut posibilitatea să stăm de vorbă cu adulții și copiii veniți din sat. A fost o seară binecuvântată. Cu ajutorul Domnului, în această săptămână am avut lucrarea și cu cei din sat, nu numai cu copiii în tabără.
În tabără, în fiecare dimineață ne-am ocupat cu seria de lecții NEEMIA, iar d.m. am pus în practică ceea ce a făcut și Neemia cu zidul Ierusalimului.
La despărțire, toți copiii din tabără au mărturisit faptul că, cel mai mult le-a plăcut construcția LEGO.

 

Echipa AMEC Romania

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *